Je bent hier: Kalender

Jaarprogramma 2022

Misschien ben je wel heel benieuwd naar wat wij in een jaar zo allemaal doen.
De zaterdag, het dichtst bij 3 koningen houden wij een 3 koningentocht waar we in de voormiddag rondgaan en zingen voor Noorderwijkse gezinnen en zaken. In de namiddag gaan we in enkele rusthuizen zingen voor de bewoners.
Ook in januari houden we onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie wat inhoudt dat we samen gaan eten.
Jaarlijks doen we met onze leden een wandeling. Dit jaar zal het doorgaan 21 mei en wandelen we in Vorselaar. Daarna eten we nog gezellig samen, genieten we van onze samenhorigheid.
Nog een jaarlijks terugkerende activiteit is onze gezellige BBQ waar we te gast zijn bij een van onze leden. We zien steeds enorm uit naar dit moment. Dit gaat normaal gezien steeds door de laatste zaterdag van juni.
Het derde weekend van september gaan we op weekend. Dit jaar hopen we Dordrecht te kunnen bezoeken.
We hebben de gewoonte, tenminste als er geen corona heerst om op 1 november de mis in het Sint Anna rusthuis op te luisteren.
Om de 2 jaar zingen we met nog Herentalse koren een kerstconcert. Dit jaar valt dat op zondag 18 december.
Soms word er gevraagd om aan een project mee te werken. Zo zullen we het volgende jaar(vermoedelijk 19 maart) deelnemen aan het spektakel Golghotta, samen met andere koren.
Ook hebben we ons opgegeven om in het volgende jaar mee te doen met "Kleurenoffensief", waar verschillende verenigingen iets zullen brengen rond de wereldoorlogen. Dit echter staan nog in de kinderschoenen.
Je merkt het, er valt bij ons koor heel wat te beleven, ook naast het samen zingen. We zijn ondertussen niet alleen leden van hetzelfde koor, maar een vriendengroep.
Als jou dit aanspreekt, neem zeker contact met ons op. We zijn altijd blij met nieuwe leden.